Ποιά είναι η Telework

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την Telework απαρτίζεται από επαγγελματίες του κόσμου της Πληροφορικής.

Η ομάδα διαθέτει αθροιστικά εμπειρία πολλών ετών στο στήσιμο πάνω από 20 Internet Cafes, στη συνεχιζόμενη τεχνική υποστήριξή τους, στην προώθησή τους και την εμπορική τους εκμετάλλευση.

Διαθέτοντας τους ανθρώπους που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και προϋπηρεσία για την δική σας επιτυχία, αυτό που εγγυάται η Telework είναι πως δεν χρειάζεστε την εμπειρία μιας επώνυμης αλυσίδας για να πετύχετε στο χώρο. Μάλιστα, σε αρκετά μεγάλο αριθμό περιπτώσεων, το ότι θα μπείτε σε μία αλυσίδα με τη μέθοδο του franchise είναι ίσως πιο επικίνδυνο από το να στήσετε μια δική σας επιχείρηση με τη δική μας γνώση. Και αυτό γιατί η επένδυσή σας είναι πολύ πιθανό να μην αποσβεσθεί ποτέ χωρίς να κάνετε την απαραίτητη ρεαλιστική έρευνα αγοράς για την περιοχή που θέλετε να καλύψετε.

Χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο πρόβλεψης το οποίο έχουμε βασίσει σε δεκάδες άλλα Internet Cafes που έχουμε στήσει, σας λέμε πόση ακριβώς θα είναι η κίνηση που θα έχετε, πόσο ακριβώς θα πληρώνει ο πελάτης σας, πόσο ακριβώς θα βγάζετε το μήνα και ακριβώς πότε θα κάνετε την απόσβεσή σας. Σε αντίθεση με κάποιες αλυσίδες, εμείς δεν σας υποχρεώνουμε να κάνετε την ακριβότερη επένδυση στα κατασκευαστικά, γιατί αυτά είναι κόστη που πιθανόν να μην αποσβέσετε ποτέ.

 


::: Αναζήτηση :::

Αναζητούμε διαρκώς νέες τοποθεσίες για συνεργασίες με Internet Cafe. Διαθέτουμε την εμπειρία για την εγκατάσταση ενός Internet Cafe και τα απαραίτητα κεφάλαια για την επιτυχία του. Επικοινωνήστε.


::: Γιατί εμάς; :::

Η πρώτη ερώτηση που μας κάνουν όλοι είναι γιατί να συνεργαστούνε μαζί μας. Η απάντησή μας είναι επειδή εμείς σας τα λέμε όπως ακριβώς είναι.

Δεν σας μιλάμε για κέρδη που δεν πρόκειται να βγάλετε, για πελάτες που δεν πρόκειται να έχετε και για απόσβεση που δεν πρόκειται να κάνετε.

Πνευματική ιδιοκτησία © Telework 2005

 
 

Σύμβουλος  eBusiness