Τι κάνει η Telework

Η Telework στις περισσότερες περιπτώσεις δουλεύει αόρατα, όπως κάθε καλός σύμβουλος.

Πρώτα απ' όλα, μελετάμε την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Ελέγχουμε τον ανταγωνισμό, σε τι κατάσταση βρίσκεται, πόσο καλά εξυπηρετεί την αγορά του. Κάνουμε μια έρευνα αγοράς να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται η τοπική αγορά και τι ακριβώς αναζητά. Αναλόγως, την εντάσουμε σε κάποια από τις προκατασκευασμένες κατηγορίες. Ήδη, αυτό είναι μια διαδικασία που οι αλυσίδες δεν ακολουθούν γιατί δεν τους ενδιαφέρει, γιατί οι αλυσίδες λαμβάνουν το entry fee και τα royalties από το πρώτο κιόλας ευρώ που θα εισπράξετε.

Σας ενημερώνουμε για το πώς είναι η διαδικασία της αδειόδητης, το καθεστώς λειτουργίας των Internet Cafes, πόσους υπολογιστές σηκώνει η ηλεκτρική σας εγκατάσταση, πόσοι υπολογιστές χωράνε στο χώρο σας και ποιά διαρρύθμιση προτιμάνε οι πελάτες, τι επεξεργαστή να προτιμήσετε, ποιά κάρτα γραφικών αποδίδει καλύτερα, τι οθόνη πρέπει να πάρετε αν θέλετε να πιάσετε και τους gamers που αποφέρουν το μεγαλύτερο κέρδος στις μη-τουριστικές περιοχές. Είμαστε ίσως από τους λίγους που ξέρουν τι θέλουν να έχουν από εσάς οι Gamers για να έρθουν και να ξημεροβραδιάζονται με τις ώρες στο κατάστημά σας.

Και ξέρουμε τι θέλουν να ακούσουν από εσάς οι γονείς για να μην απαγορέψουν ποτέ στο παιδί τους να έρχετε στο δικό σας κατάστημα.

Τεχνικά, ξέρουμε ότι πρέπει να ξέρετε. Εμπορικά ξέρουμε πώς να σας φέρουμε πελάτες. Οργανωτικά ξέρουμε να κρατήσουμε τα κόστη σας στο μίνιμουμ. Νομικά, σας εξηγούμε τι ακριβώς ισχύει για τα Internet Cafe στην Ελλάδα, πώς να προστατευτείτε, και τι θα ισχύει έπειτα. Για να ξέρετε που βαδίζετε.

Έχοντας υπόψιν τη δύσκολη οικονoμική συγκυρία καθώς και τις ανάγκες τις αγοράς, η Telework σε συνεργασία με την Smalls ltd σας παρουσιάζει μία νέα πρόταση για την κάλυψη των αναγκών σας. Αν έχετε ήδη κάποιον χώρο (Cafe, Sports Cafe κλπ) μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και έπειτα από αυτοψία και τη σχετική οικονομοτεχνική μελέτη, η Smalls ltd δύναται να σας παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τον σχετικό εξοπλισμό για τη λειτουργία και εκμίσθωση υπολογιστών, στο χώρο σας.*

*Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων, *Οι όροι της συνεργασίας θα συζητηθούν κατ ιδίαν
::: Αναζήτηση :::

Αναζητούμε διαρκώς νέες τοποθεσίες για συνεργασίες με Internet Cafe. Διαθέτουμε την εμπειρία για την εγκατάσταση ενός Internet Cafe και τα απαραίτητα κεφάλαια για την επιτυχία του. Επικοινωνήστε.


::: Γιατί εμάς; :::

Η πρώτη ερώτηση που μας κάνουν όλοι είναι γιατί να συνεργαστούνε μαζί μας. Η απάντησή μας είναι επειδή εμείς σας τα λέμε όπως ακριβώς είναι.

Δεν σας μιλάμε για κέρδη που δεν πρόκειται να βγάλετε, για πελάτες που δεν πρόκειται να έχετε και για απόσβεση που δεν πρόκειται να κάνετε.

Πνευματική ιδιοκτησία © Telework 2005

 
 

Σύμβουλος  eBusiness